Şabanözü Şehit Serhat Önder İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, eğitim ve öğretim ortamında, sosyal, kültürel, sportif alanlarda faaliyet gösteren; insani ve ahlaki değerlere gönülden bağlı, toplumla ve kendisiyle barışık, başarıya odaklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Sevgi ve saygıya dayalı, sorumluluk bilincinin gelişmesine önem veren doğru, adil ve demokratik davranmayı ilke edinen, hata ve başarıları paylaşan, bireysel ve grup disiplinine önem veren, sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına inanan, eleştiriye açık, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, irdeleyen ve sorgulayan çağdaş bireyler yetiştirmeyi görev biliyoruz.

Başarılar: 2016 yılı Arapça yarışmaları il birinciliği, 2016 yılı Öğretmenler Günü şiir yazma yarışması ilçe birinciliği ve ikinciliği, Kızılay Haftası şiir yarışması ilçe üçüncülüğü,

Saatler: 08:30/15:15
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okullar arası futbol,basketbol,masa tenisi ve hentbol turnovaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okullar Hayat Olsun Projesi Fatih Projesi Ödünç Kitabım Var Projesi Okulum Temiz Projesi

Telefon - 376 5181898

WEB - https://ssoimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Hamam Sokak No4 ŞabanözüÇANKIRI

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Hamam Sokak No:4 Şabanözü ÇANKIRI

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Hamam Sokak No4 ŞabanözüÇANKIRI

Ulaşım İl merkezine ilçemizden hergün saat 8.30 da servis vardır.İlden ilçemize hergün saat 15.00 da servis vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 45 Km uzaklıktadır